Dien nu je sessievoorstel voor de SURF Onderwijsdagen 2024 in!

Beste spreker,

Wat fijn dat je een bijdrage wilt leveren aan de 26e editie van de Onderwijsdagen die dit jaar plaatsvinden op 12 en 13 november 2024.

Om de sessie die je gaat indienden goed te kunnen beoordelen, vragen we extra informatie naast de titel en beschrijving van de sessie. Deze extra vragen zijn er tevens voor bedoeld dat jij straks de juiste geïnteresseerden bij jouw sessie hebt. Maar ook dat je voor jezelf helder krijgt wat je wilt vertellen, voor welke doelgroep en wat je boodschap gaat worden.

Houd er rekening mee dat je voor 2 sprekers een gratis ticket voor de geprogrammeerde dag krijgt. Het is dan ook raadzaam om met niet meer dan 2 sprekers een sessie in te dienen, panels uitgezonderd.

Veel succes met het indienen van je sessievoorstel middels dit formulier en mochten er nog vragen zijn, neem dan contact met ons op via het e-mailadres: owd@surf.nl

Je kan je sessievoorstel indienen tot 12.00 uur op 3 juni. Daarna gaan de experts van de verschillende vakgebieden en de programmacommissie van SURF de ingediende sessies beoordelen. Eind juni hoor je via de e-mail of je sessie geprogrammeerd gaat worden of niet.

Met vriendelijk groet,
De programmacommissie van de SURF Onderwijsdagen 2024

Privacy Verklaring
De gehele procedure voor het indienen van sessievoorstellen verloopt dit jaar via het open source software pakket Pretalx.
De Pretalx server wordt onderhouden en gehost onder de plichtmatige supervisie van SURF, gevestigd in een Nederlands SURF datacenter. Wij garanderen dat alle informatie die binnen dit systeem verstrekt wordt vertrouwelijk zal worden behandeld. Om te voldoen aan de privacyregelgeving en om uw persoonlijke veiligheid te waarborgen, worden alle persoonlijke gegevens bovendien 90 dagen na afloop van het conferentie-evenement volledig uit ons systeem verwijderd.